سلام سلام
خوب خوب
ما ديشب سه تايي رفتيم جهت بررسي روند تکميل شبکيه بي بي جان حدود 8 و 40 دقيقه رسيديم و بعد از کلي صرف زمان جهت گشاد نمودن مردمک حدود 9 و 50 نوبتمون شد رفتيم تو و دوباره فرايند زجر کش کننده معاينه خدا رو شکر دکتر گفتش که شبکيه تکميل شده و ديگه نياز به پيگيري نداره تا 1 و 3 و 5 سالگي اونم اپتومتري خدايا جان شکرت تچکرات بسيور و بوس و بغل محکم بهت
هزار هزار هوار هوار شکرت که ديگه اين معاينه رو لازم نيس انجام بديم چشم خودم و همسرجون رو هم بررسي نمود مال من هنوز واگير داره و براي همسر که بخش واگيرش رو رد کرده يه داروي ديگه پيشنهاد کرد نمي دونم والا ديگه خل شديم از دست اين ويروس سمج
موچکراتم خداياجون که اين قصه تکميل شبکيه هم به خير گذشت
ديشب هم بي بي جان از 11 شب بيداري نمودتا حدود 2 ديگه داشتم از خواب کتلت مي شدم وعده وسط شب رو همسرجان پوشش داد ولي نتونستم خوب لالا کنم کلا بي بي جان شب زنده دار شده چند وخته البته از اول شب زنده دار بود الان بيشتر شده فک کنم به خاطر ماه مبارکه که ميخاد از عبادت کنندگان در اين شبا باشه
اوه اوه اينو يادم نره تعريف کنم
ديشب که تو مطب خواستم يه کوچولو شير بهش بدم عزيز دلم برا اولين بار تونست اول دستم و بعد شيشه رو بگيره کلي با همسرجان خوشالي نموديم بعد که اومديم خونه هم اين کار رو چند بار تکرار کرد و ما رو مطمئن کرد که توهم و شانسي نبوده و ما مجدد عميق خوشالي نموديم تازشم به صورتم دقيق نگاه ميکنه از امشب و با دقت به جزييات نگامون ميکنه و وختي صورتم رو جابجا مي کنيم دنبال ميندمون تازه براي اولين بار حرکات زبون در آوردن و بوس بالب غنچه که من مدام انجام ميدادم رو تلاش ميکرد تکرار کنه
امروز به مصاحبه سازمان دعوت شدم ولي در هماهنگي با همسرجان و خاله جون به اين نتيجه رسيدم که هيچ کي نميتونه بي بي داري کنه که من برم همسر جان ميگف بزار ببينيم چيکار مي شه کرد ولي با سابقه اي که ازشون دارم ميدنم اين همه اين در اون در زدن براي شرکت در جلسه آخرش خبر خاصي نميشه واسه همين منصرف شدم از شرکت. نميخام با استرس توش شرکت کنم اونم بي خودي
مي زارمش براي يه فرصت ديگه توکل ب خدا
درباره این سایت