خوب بعد از يک صبح تا عصر طاقت فرسا الان اينجام دارم کافي جانمو مزه ميکنم و به صداي دلبر بي بي جانم که تو خواب از خودش در مياره گوش ميدم و يه کوچولو مي نويسم!
تازه شوتولاتي که ديروز از ما ايران خريديم هم هست و چه به به لحظاتي خخخخ
شب قدر 19 رو دو روز پشت هم احياي کوتاهي داشتم اين اولين شب قدر بي بي جانم هم هست عزيز دلم بهترينا رو براش ميخامقبلا تا حدود سحر بيدار مي موندم ولي امسال فشار کار بيبي داري اجازه نداد چون اگه بيدار بمونم ديگه طول روز خيلي سخت ميشه بي بي داري نمود
عزيز دلم
خدايا جونم بهترينا رو که براي بهترينا رقم ميزني برا منو عزيزانم رقم بزن بوس محکم و بغل محکم تر بهت
ديروز هم سه تايي نه 4 تايي رفتيم مال ايران و اولين عسکاي سه تايي و 4 تايي مون رو گرفتيم با حال بود بي بي جانم برا اولين بار بيرون از خونه کلا بيدار بود جيگر جانم
اما بعد
بخام از بي بي داري بگم
بسيار دشوار و شيرين
از صب نبات جان نخوابيده يه سره بيداري نموده و به شدت کمر همت جهت آسفالتيدن ما بست بعد از وعده 8 و نيم صب از حدود 10 يه سره بهونه گيري و نا آرومي و يه سره به عاروق گيري گذشت تا حدود 12 که 90 تا براش درست کردم و بهش دادم ولي يه سره حرکات با مزه از خودش نشون داد از همونا که اگه يکي ببينه فک ميکنه ما کلا به اين بچه غذا نميديم خخخ دوباره براش 30 تا درست کردم نوش جان فرمود بازم همون کاراي دلبرونه براش 30 تا ديگه درستيدم 10 تاشو خورد و به هزار واويلا خوابيد و اونم کي ساعت 2 تا اومدم ناهار بزنم (عدس پلو و يه کاسه سوپ) بيدار شد و شيون واويلا خخخ که منو گشنه ميخوابوني خودت ميشيني ناهار ميزني من گناه دارم گشنمه 90 تا ديگه درست کردم گفتم نزديک وعده ساعت 3 هست لابد گشنشه خلاصه يه 30 تاشو خورد در مرحله غول نهايي کل هيکل ما و خودشو به فنا داد خخخ گشنش نبود از بس پرخوري کرده بود دلش ميخاس به به بخوره ميک بزنه آروم بشه بنده خدا منظورش اين بود من در اين حال با اين معده داغون و پر اون وخ منو پيش پيش ميکني انتظار داري بتونم بخابم!!! خخخ
بعد از گل بارون و تعويض لباس يه کوچولو به به خورد و چشاش مست خواب شد و لالا فرمودن بي بي جان شيکر جان
و اين ساعت 4 و 15 دقيق س و من اومدم دو کلوم بنويسم فاينلي
خداياجونم شکرت براي همه چيز بوس بهت کافي جان تموميد و همسرجان توي راهه
درباره این سایت