سلامون عليکوم

روز آفتابيه بهمني تون بخير

صداي منو از پشت لپ تاپ مي شنوين در حاليکه بي بي جان خوابه و هر از چند دقيقه درخواست ت دادن داره و منم تش ميدم الهي قوربون اون صداي نفساش بشم گوگوليه من

دوتا پيش دستي کوچولو پفک ميل نمودم و وبلاگ آرزو بانو رو با 4 يا 5 پست جديد خوندم چون تو گوشيم باز نمي شد امروز آي کيو زدم از تو لپ تاپ ببينم ميشه که ديدم شد و بسي مسرور گشتم

از ديشب بگم؟ اوم آره چون خيلي بهم خوش گذشت

ديروز از صب رفتيم گشتيم و خريد نموديم براي همسر جان دو تا شلوار جين و يه کتوني گوگولي منم دوتا شلوار تو خونه اي خريداري نمودم ملافه هامونم که دو هفته پيش خريداري نموده بوديم داديم دوزيدن و يه کم هم آجيل خريديم هوار تومن تازه مثلا قيمت مناسب بود!!!

بعدشم به پيشنهاد همسرجان ساندويچ فلافل و سمبوسه پيتزايي چرکول زديم که بسي چسبيد!!! نميريم صلوات خخخ که خدا رو شکر سالميم هر دو

سپس به سوي منزل رهسپار شديم با اينکه من هنوز خريدايي که براشون رفته بوديم بيرون رو نکرده بودم بي بي جان خسته و گرسنه و کلافه بود برا همين بدو بدو برگشتيم

اما هر دو از سر درد کلافه بوديم انگار کوه کنديم

نماز خونديم و بي بي جان داري نموديم و چاي خورديم تلفني با مامي جان حرف زذيم و باز هم بي بي جان داري و بازي و . تا حدود 7 که کلي راه بردمش تا لالا نمود و ما هلاک

مرغ درسته در فر و به به چه خوب شد 

حدود 8 تا اومديم بخوريمش بي بي جان بيدار شد و تا خود 9 و نيم راه بردمش تا بخوابه نوبتي با همسر جان جامون عوض نموديم و شام خورديم بي بي جان با اينکه خيلي خسته بود و از خواب هلاک بود نمي تونس بخوابه عزيز جانم بعد از شام هم من بي بي جان رو راه مي بردم و تو اين مدت هم همسرجان گاز رو که از پختن مرباي به شب قبل به فنا رفته بود تميز نمود و قابلمه مربوطه که به فنا رفته بود رو شست

حدود 9ونيم بود بعد از چندين بار خوابوندن و بيدار شدن بي بي جام با صداي در و زنگ و . اووووووه ديدم ديگه پاهام داره از درد منفجر ميشه آوردمش بيرون بازي کنه

فسقلي رو تا گذاشتيم پايين کثيف کاري کرد خخخ فک کنم برا همين خوابش نمي برد برديم شستيم و پوشک کرديم و تميز و پاکيزه مشغول بازي و دلبري شد 

منم رفتم نماز خوندم مجدد چاي دم کردم از نوع کيسه اي و آشپزخونه رو جم کردم و ظرفا شستم و براي ناهار امروز همسر جانم برنج شستم و ريختم پلوپز جانم بپزه براش و شستن ظرف و لوزم پختن مرغ و جمع و جوراي نهايي 

بي بي جانم که همش دور و برم بود بنده خدا خسته بود و خوشحال که ميتونه همچنان با همه خستگياش به بازي و شادي و بدو بدو بپردازه

راستي دو سه روزه به جاي چاردستو پار رفتن معمولي حالت دويدن به چاردست و پا رفتنش ميده اينقد با نمک ميشه که نگو خوشال و خندون ميدوعه وووي ميخام بخورمش اصن وروجک فسقلي رو

تازه ياد گرفته ما رو دعوت به بازي ميکنه مثلا از دو هفته پيش ياد گرفته يه چيزي رو از رو ميز يا تخت ميندازه پايين که ما برش داريم و بهش بديم اولين بار اين بازي رو با همسرجان منزل دوست جان با نسکافه هاي فوري روي ميز وسطشون انجام داد و بسي کيف نومود و ما نيز کيفيديم از خوشاليش 

بعدم که يه کم کارا رو رديف کردم لباساشو از شوفاژا جم کردم و خونه رو مرتب نمودم

بعد همسرجان چاي ريخت و گفتم بده دستم که بخورم که بي بي جان نذاشت دوباره چاي رو دادم به همسر جان يه کم باهاش بازي کردم دوباره اومدم که چاي بخورم باز اومد که ازم بگيره فنجون رو و بازي کنه گفتم بزار نشونش بدم که داغه انگشتم رو ميگرفتم به لبه فنجون ميگفتم جيززززز و هر دو ميخنديديم و بي بي جان که رسما از خنده غش ميکرد البته قبلا هم بهش گفته بودم اوشون بازم خنديده بود و جدي نگرفته بود جيز رو خخخ

بعدش که چاي رو روخوردم فنجون رو دادم بهش بازي کنه اولش به من نگاه مي کرد و ميخنديد و انگشت اشاره ش رو نزديک ميکرد به فنجون و غش ميکرد از خنده منم وارد بازيش شدم و هي باز با هم جيز گفتيم و خنديديم و خيلي خيلي بهمون خوش گذشت خدايا جانم بوس به لپات براي همه لطف و مهربونيت

دورش بگردم يه خورده باهاش با ملافه هاي تازه دوزيده شده دالي کردم کلي غش غش خنديد بگردم اينقدر کارتوني و گوگولي ميخنده اينقد قيافش خوردني ميشه چن باز پريدم چلوندمش باز ديدم خودش با ملافه اي مشغوله و به من نگاه ميکنه ميخنده دقت کردم ديدم پارچه ها رو مياره جلو صورتش بعد مياره کنار و به من نگاه ميکنه و ميخنده يعني دالي واي من مردم براش يني مردم از اينکه خودش داره منو به بازي دعوت ميکنه هر چي ميچلوندمش ديگه فايده نداشت دوباره کلي بازي کرديم و خنديديم 

خدايا جانم چطوري ازت تچکرکنم؟!!! ها؟؟!!!!! اصن قابل وصف نيس

ديگه 11 و نيم بعد از اينکه نوبتي مسواکيديم و بي بي جان هم مسواک زد رفتيم که بخوابيم ما که هلاک بوديم از خستگي بي بي جانم بدتر ديگه به زور خوابش برد فندق جان 

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پنجره دوجداره | قیمت پنجره دوجداره | پنجره upvc | اجرای پنجره upvc Jorge راه بهشت / طريق الجنه / paradise freedownloadfiles دشت و دمن Jeremy Wendy نمایندگی سانترال پاناسونیک - 02188941000 موضوعات عمومی عقاید یک دلقک