سلام

روز باروني اسفندي تو خونه ام با بي بي جان

من آدم حرف زدن هستم گاهي که حرف نمي زنم يني نميخام بقيه رو از ناراحتي يا فکراي مغشوشم ناراحت کنم دوس ندارم به ناراحتي ها دامن بزنم ولي

من آدم حرف زدنم آدم بلند بلند فک کردن آدم .

چه بدونم .

امان از دلبرياي بچه جون که اگه نبود همه ي غصه هاي دنيا تو قلبم مثه کوه سنگين ميشد ولي بي بي جان که هست يني خنده هاي از ته دل هنوزم هست يني چشماي براق يني لبخند با دندوناي کوچولوي سفيد مرواريدي يني هنوز چيزي هست که با اينکه ته دلم غم دارم ولي ذوق و خنده هاي از ته دلش ميتونه دنياي فکر و خيالاي ناجور رو از رو قلبم برداره که به خاطرش بخندم و سعي کنم بخندونمش

راستي بي بي جان به من نياز داره يا من به اون؟ 

من فکر ميکنم ما به هم نياز داريم و ما به هم کمک ميکنيم

يه کارايي رو اون نميتونه انجام بده من براش انجام ميدم يه کارايي هم من نميتونم اون برام انجام ميده مهمترينش هم اينه که ما براي خوشحال کردن هم تلاش ميکنيم ما براي خوب کردن حال هم تلاش ميکنيم

خدايا جان چه دنياي با حالي آفريدي 

امروز يه متني خوندم که يه مامان از رفتاراي . ( نميدونم چه اسمي اصن رو اين رفتارا بزارم شما خودتون بعد که خوندين جاي خالي رو پر کنين) که با فرزند خونده ها ميشه نوشته بود شاخام در اومد اين چه طرز فکريه ؟!! مثلا يه فرزند خونده اي خيلي خوشکل بوده طرف دکتره مثلا بچه رو ديده مي گه در هم بوده يا سواش کردين يا چميدونم يه دکتر فوق تخصصي!!! که فرزندخونده اي رو بردن پيشش گفته همينکه به بچه سرپناه دادين از سرش زياده نميخاد براش زيادي خرج کنين يا . اينا چيه ؟ اينا چيه واقعا؟ شما چطونه؟ اين آدما واقعن آدمن يا فقط اسمشون آدمه؟ مايه ننگ آدميت هستن به نظرم!!! يني از طرز فکرشون خجالت نميکشن؟!!!

اصن مغزم سوت کشيد . چي بگم  .

من معتقدم که به فرزند پذيرفتن بچه ها و جا دادنشون تو خونواده همونقدر که براي بچه ها خوبه براي پدر و مادر ها هم خوبه يه اتفاق خوشايند دو طرفه است

يني اينقدر مهمه که به دنيا آورده باشيشون؟ خدايا جان به کجا مي ريم؟

من در مورد خودم ميگم که از ديد من يه خانوم وختي که مامان ميشه مامان همه ي بچه هاي دنيا ميشه 

ديگه هر چي بشنويم نبايد تعجب کنيم ولي آخه اينا رو هم بشنويم تعجب نکنيم؟

اصن نمي دونم چي نوشتم فقط ناراحت بودم ناراحت تر شدم

خدايا جان يه نگاهي بنداز به ما ببين چه وضيه رسيدگي کن لطفا اقدامات لازم رو مبذول کن با تشکر

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ایران کانسالت سایت سبک زندگي فروشگاه لوازم خانگی افشار آرنیکا دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. سینماهای تهران و فیلم های در حال اکران در آنها فروش گوشی های کارکرده و دست دوم انتظار فانتزی مرکز زيبايي آوا بيوتي GemPatogh | جم پاتوق ، عکس ، والپیپر ، سرگرمی ، لطیفه ، Sms هواشناسی ایران